Gevonden lichaam bij Paleis Soestdijk is van vermiste Edwin Takens

BAARN - Het lichaam dat is aangetroffen op het terrein van Paleis Soestdijk, is van de vermiste Edwin Takens uit Soest. Dat heeft de politie bekendgemaakt. Er zijn geen aanwijzingen of sporen die wijzen op een misdrijf.
Het lichaam werd zaterdagochtend door jagers in het bos gevonden. Het stoffelijk overschot lag op een plek die niet toegankelijk is voor het publiek. De familie van Edwin is door de politie geïnformeerd. Over de doodsoorzaak doet de politie verder geen mededelingen.

VERMISSING

Takens werd
, nadat hij met zijn auto van huis vertrok. Zijn witte Renault Kangoo werd later gevonden op een parkeerplaats bij het Paardenbos in Baarn.
Zoekacties in de omgeving door agenten en vrijwilligers naar de chefkok en restauranteigenaar leverden niets op. Vrijwilligers van de stichting kamden het bosgebied tussen Hilversum en Baarn en het Baarnse Bos uit. Daarbij was ook de politie aanwezig en er werden honden ingezet.
Recent liet de politie nog weten dat vrijwillige verdwijning als meest aannemelijke scenario gezien wordt. De politie zei toen dat er geen aanwijzigingen voor een misdrijf waren.

Lichaam vermiste Edwin Takens gevonden op terrein Paleis Soestdijk

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.