Politie zoekt getuigen overval op supermarkt in Hooglanderveen

© Ginopress
HOOGLANDERVEEN - Bij de Boni-supermarkt aan de Van Tuyllstraat in Hooglanderveen heeft gisteravond een gewapende overval plaatsgevonden. De politie vraagt getuigen zich telefonisch te melden.
Eén dader heeft rond 19.50 uur met een vuurwapen of iets wat daar op lijkt het personeel bij een kassa bedreigd. De 17-jarige jongen die op het moment van de overval achter de kassa stond is ongedeerd gebleven maar wel geschrokken. Bij de overval is ook buit gemaakt. De verdachte is weggerend in de richting van de Veldbeemd, aldus een woordvoerder van politie.
De politie is even na 20.00 uur een zoekactie gestart, waarbij ook een helikopter is ingezet. Het verspreide Burgernet-bericht spreekt van een kleine man met een zwarte muts. Hij draagt zwarte kleding met witte jaszakken en een wit merkje op de linkerknie. De verdachte zou zich volgens getuigen voorafgaand aan de overval opvallend voor de winkel hebben opgehouden.
Politieagenten in kogelwerende vesten en speurhonden kwamen ter plaatse. Volgens onze verslaggever werd ook de bakkerij aan de overkant van de straat afgegrendeld.