OPROEP: Hoe denk jij over de lokale politiek?

PROVINCIE UTRECHT - Voel jij je vertegenwoordigd door de plaatselijke politiek? Heb je het idee dat lokale politici luisteren naar wat er leeft binnen jouw gemeentegrens? En wat moet er in jouw buurt veranderen of juist behouden blijven?
Op 21 maart gaan de meeste gemeenten in Nederland weer naar de stembus om een nieuwe gemeenteraad te kiezen. Er kan dan verschil worden uitgemaakt, want waar de ene politieke partij bijvoorbeeld meer openbaar vervoer wil, kan een andere willen investeren in meer parkeerplaatsen. Of moet er meer geld naar thuishulp voor chronisch zieken?
De NOS en een aantal regionale omroepen zijn benieuwd hoe jij denkt over de plaatselijke politiek. Welke onderwerpen moeten als eerste worden aangepakt in jouw gemeente en waarom? En waar is jouw gemeente juist heel goed in? Weet je wat er speelt en heb je vertrouwen in lokale politici?
Vul deze enquête in en laat ons weten hoe jij denkt over de lokale politiek. Doel is om een beter beeld te krijgen van wat er leeft. De resultaten van het onderzoek worden binnenkort door onder andere RTV Utrecht bekendgemaakt.