Vrouw aangevallen met peperspray en beroofd van tas

WOERDEN - Een vrouw van 21 is gisteren aangevallen door twee jongens bij het station in Woerden. Ze spoten peperspray in haar gezicht en gingen er met haar handtas vandoor, zegt de politie.
De vrouw kwam in de avond aan op het station en ging vervolgens lopend verder over het fietspad van het Adriaan Duyckpad. In eerste instantie liepen twee jongens voor haar uit. Zij verdwenen vervolgens korte tijd uit het zicht en belaagden haar daarna van achteren.
Volgens de politie gaat het om twee blanke jongens van tussen de 14 en 16 jaar oud. Zij zijn ongeveer 1 meter 70 lang. De ene jongen had blond haar en een tenger postuur. Hij droeg een lange zwarte jas, een parka model met capuchon voorzien van een bontkraag. Daaronder een strak model spijkerbroek.
De tweede jongen heeft een stevig postuur en droeg een lange parka-jas, met zwarte handschoenen en een donkere pet. Hij droeg een zwarte broek, mogelijk een joggingbroek.
De politie is op zoek naar getuigen en vraagt mensen om zich te melden als ze iets gezien of gehoord hebben tussen 21.25 en 21.45 uur.