Dwarse bestuurders maken het hulpdiensten lastig na eenzijdig ongeluk bij Vianen

© 112mediaUtrecht
VIANEN - Een bestuurder van een auto die betrokken was bij een eenzijdig ongeluk bij Vianen, heeft de politie vannacht flink wat werk gekost. De man werkte niet mee aan de hulp van de ambulance, waarna een agent mee moest rijden naar het ziekenhuis.
Zo'n tien automobilisten negeerden vervolgens de rode kruizen van de wegafzetting na het ongeluk. Sommigen reden zelfs spookrijdend achteruit terug. Het is niet bekend of er bekeuringen zijn uitgedeeld.
Rond 2.00 uur vannacht vloog een automobilist uit de bocht op het knooppunt Everdingen bij Vianen. De auto reed in de bocht vanaf de A27 naar de A2 richting Amsterdam, toen hij door onbekende oorzaak de macht over het stuur verloor. De bestuurder kwam met zijn Mercedes tegen de vangrail en kwam achterstevoren midden op de weg tot stilstand.

INVLOED

De bestuurder moest voor onderzoek naar het ziekenhuis, maar werkte niet volledig mee aan de hulp van ambulancepersoneel. Een politieagent reed vervolgens mee naar het UMC in Utrecht. De politie heeft daarna een bloedtest bij de man afgenomen, om te controleren of hij onder invloed was.
Een berger heeft de auto weggehaald en Rijkswaterstaat laat de vangrail op een later tijdstip repareren.

Rond 2.00 uur vannacht vloog een automobilist uit de bocht op het knooppunt Everdingen bij Vianen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.