Rapper Sam J'taime: Fuck burgemeester Metz van Soest

SOEST - De Hilversumse rapper Sam J'taime opent in zijn nieuwe clip 'Fuck De Burgemeester' de aanval op burgemeester Metz van Soest. De twee ruzieën al langere tijd over wie er nou verantwoordelijk is voor de ongeregeldheden in de wijk Smitsveen.
De rapper was daar afgelopen november om een nieuwe videoclip op te nemen. Maar na afloop ontstonden er opstootjes. Volgens Metz kwam dat door de rapper, maar Sam J'taime was zich van geen kwaad bewust.

FUCK DE BURGEMEESTER

Hij voelt zich aangevallen en onheus bejegend en die gevoelens uit hij nu in een
die vandaag online is komen.
"Dit is mijn manier om in gesprek te gaan. Verzinnen leugens, ze zijn bang om op hun bek te gaan. Burgemeester Metz, ik geef je stress, want je misbruikt mijn naam", aldus de Hilversumse rapper in het eerste couplet.
Sam J'taime gaat verder: "57 jaar, jij hebt bepaald niet stil gestaan. Je gaf je kontje aan de VVD dat zonder raam. Maar liet ze achter met veel schuld en bent toen weggegaan."

'GEEN MEDELIJDEN'

De rapper laat aan RTV Utrecht weten dat hij wil dat de burgemeester z'n excuses aanbiedt. "Anders ga ik niet met hem in gesprek. Hij heeft valse beschuldigingen gedaan en mijn naam beschadigd en daarom heb ik deze rap gemaakt. Ik heb geen medelijden met hem."
De burgemeester wil niet inhoudelijk reageren. "Het gaat hem alleen om de publiciteit en daar werk ik niet aan mee."

De clip 'Fuck De Burgemeester' van rapper Sam J'taime