Dienstregeling NS nagenoeg weer normaal, nog wel herstelwerkzaamheden

PROVINCIE UTRECHT/UTRECHT - De NS verwacht dat de dienstregeling vanochtend grotendeels normaal kan worden uitgevoerd. Op de site van de NS is te lezen dat op sommige trajecten nog herstelwerkzaamheden plaats moeten vinden na de storm.
Reizigers moeten vanochtend dan ook rekening houden met ongemak door kortere treinen of inzet van bussen. "Er wordt op dit moment nog gewerkt op het traject Leiden-Schiphol en tussen Arnhem-Zutphen en in onze buurt tussen Tiel en Geldermalsen, dus het advies is om de reisplanner te raadplegen", aldus woordvoerder Hessel Koster van de NS.
Op sommige plekken moet ProRail reperatiewerkzaamheden uitvoeren, bijvoorbeeld door kapotte bovenleidingen. "Er is de hele nacht doorgewerkt door een hoop collega's om de schade van de storm zo goed mogelijk te herstellen en dat is op de meeste plekken gelukt."

STORM

Gisteren lag het treinverkeer stil als gevolg van de storm. De hinder duurde vanaf de ochtend vrijwel de hele dag in nagenoeg het hele land. In de nacht van donderdag op vrijdag reed de NS met bussen in plaats van treinen.
De NS waarschuwt dat er veel 'lastminutewijzigingen' kunnen zijn. Daardoor kan de informatie in de NS-reisplanner onvolledig zijn. Reizigers wordt geadviseerd op stations te letten op de omroepberichten.

NS: dienstregeling nagenoeg weer normaal, nog wel herstelwerkzaamheden

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.