Omstanders helpen van roltrap gevallen man in Maarssen, hulde van politie

MAARSSEN - Een aantal bezoekers van winkelcentrum Bisonspoor in Maarssen hebben zich gisteren van hun beste kant laten zien, toen een man met zijn scootmobiel van de roltrap was gevallen. Door meerdere omstanders werd eerste hulp verleend, waardoor erger letsel werd voorkomen. De politie is blij met de verleende hulp: "Super belangrijk en top gedaan!"
De politie laat via Facebook weten dat het een spannende melding was, waarbij snelheid van levensbelang was. "We zijn fietsend en op de motor het winkelcentrum ingegaan. Doordat wij door de beheerder en voorbijgangers heel snel de juiste richting in werden gewezen waren wij snel bij het ongeval ter plaatse."
Het slachtoffer was met zijn scootmobiel op de roltrap terecht gekomen en kwam ten val. Uiteindelijk kwam de man, met zijn voorgangers, beneden terecht. Iedereen kwam met de schrik en licht letsel vrij, maar de man op de scootmobiel hield wel ernstig letsel over aan zijn val. "Hij is met een beenbreuk, hoofd- en lichamelijk letsel naar het ziekenhuis gebracht."

'TOP GEDAAN'

De situatie van het slachtoffer is stabiel. Na zijn val schoten meerdere mensen de man ten hulp, wat een pluim van de agenten én de familie oplevert. "De familie wil iedereen via deze weg bedanken. Ook wij willen iedereen die een aandeel heeft gehad met hulpverlenen bij dit ongeval, bedanken. Top gedaan!"

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.