Geen nieuwe filialen Hudson's Bay, maar Amersfoort bijna open

AMERSFOORT - Hudson's Bay opent op 15 maart aanstaande haar deuren in Amersfoort. De winkel komt in het voormalige V&D-pand aan de Utrechtsestraat.
Over de komst van de chique winkel waren eerder nog zorgen, onder meer van de de VVD in Amersfoort. Aanleiding waren berichten over tegenvallende resultaten. Het bedrijf zou daarom mogelijk afzien van enkele aangekondigde vestigingen.
De aangekondigde vestigingen komer er dus wel, maar Hudson's Bay ziet af van zijn oorspronkelijke plan om twintig warenhuizen in ons land te openen. Daarover bericht het AD vandaag. De winkels waar al contracten voor zijn getekend gaan nog wel open, zoals ook Utrecht, maar er komen dus voorlopig geen nieuwe vestigingsplaatsen bij.
Hudson's Bay schrijft in een persbericht desalniettemin lyrisch over de nieuwe winkel in Amersfoort te zijn: "Het gebouw dateert uit 1934, heeft een spectaculaire lichtkoepel en een prachtige trappartij met ingangen aan de Utrechtsestraat, het Sint Jorisplein en de Hellestraat. Het gebouw wordt volledig gerenoveerd voordat Hudson's Bay haar warenhuis van 12.000 m2 opent voor de mensen uit Amersfoort en omgeving."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.