RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

LIVEBLOG: FC Utrecht wint en klimt naar plek 4 in de eredivisie

UTRECHT - FC Utrecht neem het vanmiddag om 16:45 in de Galgenwaard op tegen FC Twente. De geplaagde Tukkers zijn de volgende horde die de ploeg van Jean-Paul de Jong moet zien te verschalken. De hoofdtrainer van de Domstedelingen is nog altijd ongeslagen, sinds hij het stokje in januari overnam van Erik ten Hag. Het clubrecord is in handen van Ton du Chatinier, die als hoofdtrainer in zijn eerste zeven competitiewedstrijden ongeslagen bleef. Eerder dit seizoen verloor FC Utrecht met 4-0 van FC Twente, dat op dit moment zestiende staat in de eredivisie.

90+3' Het is aftellen geblazen in de Galgenwaard, waar FC Utrecht voor de achtste-op-één volgende rij ongeslagen blijft onder Jean-Paul de Jong. Een 3-1 overwinning op FC Twente en dus de vierde plek op de ranglijst!

85' Anouar Kali maakt zijn rentree in de Galgenwaard. Hij komt in de plaats van Klich. Nog een paar minuten.

77' De beslissing in de wedstrijd en wat voor één! Yassin Ayoub zoekt de combinatie met Van de Streek, die Ayoub met een fenomenale hakbal assisteert: 3-1!

64' 2-1 voor FC Utrecht! Sander van der Streek is het met het doelpunt.

62' Overigens heeft FC Twente een paar minuten geleden gewisseld. Adnane Tighadouini is vervangen door Tom Boere.

61' Plots is Fredrik Jensen vertrokken namens FC Twente aan de rechterkant. Hij ziet zijn inzet oog in oog met Jensen in het zijnet verdwijnen.

54' OEI! Een goeie kopbal van Leeuwin die goed gepakt wordt door Drommel en ook het schot van Ayoub daarna vindt niet het net.

46' Er is weer afgetrapt in de Galgenwaard. De tweede helft bij FC Utrecht - FC Twente is begonnen (1-1).

45' Rust in de Galgenwaard, waar de stand 1-1 is bij FC Utrecht - FC Twente. Sean Klaiber bracht de ploeg van Jean-Paul de Jong vlak voor het rustsignaal op gelijke hoogte

44' DE GELIJKMAKER! Sean Klaiber tekent uit de rebound voor de 1-1 vlak voor rust! FC Utrecht is terug in de wedstrijd.

42' OEI! Willem Janssen duikt op bij de tweede paal uit een hoekschop, maar zijn inzet gaat naast het doel van Twente-goalie Joël Drommel. Nog een paar minuten tot de rust!

28' Een ogenschijnlijk zware blessure voor Hidde ter Avest. De aanvoerder van FC Twente verlaat het veld op een brancard. Hij wordt vervangen door Jeroen van der Lely.

21' Opnieuw Vukcic! Wonder boven wonder werkt hij de bal over het doel van FC Utrecht-doelman Jensen.

19' Bijna de tweede treffer voor FC Twente. Tighadouini breekt door, geeft voor op Vukcic, die een teen tekortkomt en de bal voorlangs ziet gaan. Het blijft 1-0 in de Galgenwaard.

10' Doelpunt, maar wel in het verkeerde doel! Haris Vukcic zet de Tukkers op 0-1 na een fout in de Utrecht-defensie.

3' Kans voor Sander van de Streek in het strafschopgebied van de Tukkers! Hij weet de bal echter niet genoeg te raken, 0-0.

1' De speler komen het veld op, onze commentatoren zitten er 'warmpjes bij', kortom: alle ingrediënten voor een mooie voetbalmiddag in de Galgenwaard

16:25 Een aderlating voor FC Utrecht: Zakaria Labyad ontbreekt vanmiddag bij FC Utrecht. De aanvallende middenvelder van de Domstedelingen heeft te kampen met een liesblessure en is niet fit genoeg om vanmiddag zijn opwachting te maken. Zijn plek in de spits wordt overgenomen door Cyriel Dessers.


OPSTELLINGEN

FC Utrecht: Jensen, Van der Maarel, Leeuwin, Janssen, Strieder, Ayoub, Klich, Klaiber, Labyad, Kerk, Van de Streek

FC Twente: Drommel, Ter Avest, Lam, Maria, Vuckic, Cuevas, Jensen, Maher, Holla, Bijen, Tighadouini

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -