RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Groot alarm om 'vermist' kind De Meern, maar hij zit veilig thuis bij warme kachel

DE MEERN -

De hulpdiensten zijn vanavond met man en macht uitgerukt naar De Meern omdat een kind door het ijs zou zijn gezakt. Naast een wak in het ijs bij het Kloosterpark stond een kinderfiets. Maar na enige tijd zoeken meldde de vader van het 'vermiste' jongetje zich: hij zat gewoon veilig thuis.

De politie had toen al groot alarm geslagen en een foto van de kinderfiets op Twitter gezet. Ook was een traumahelikopter naar De Meern onderweg om te helpen bij een eventuele reanimatie. Maar het jongetje had de fiets gewoon achtergelaten en was lopend naar huis gegaan.

"Zoon is in blakende gezondheid bij de warme kachel thuis", twittert de politie van Vleuten-De Meern. "Iedereen bedankt voor de retweets!"

Al met al loopt de 'vermissing' met een sisser af. Op sommige andere plekken in de regio zakten schaatsers wel door het ijs. Zo ging het onder meer mis in Nieuwegein, Houten, Nieuwer Ter Aa en op het Henschotermeer. Sommige slachtoffers werden met onderkoelingsverschijnselen naar het ziekenhuis gebracht, maar voor zover bekend raakte niemand levensbedreigend gewond.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -