Fiets- en Wandelbeurs in teken van pelgrimstochten

UTRECHT - Sportievelingen kunnen vanaf vandaag weer hun hart ophalen in de Jaarbeurs Utrecht. Tijdens de jaarlijkse fiets- en wandelbeurs kunnen bezoekers inspiratie opdoen voor een actief weekend in eigen land, tot wilde natuurtrekkingen in Madagaskar.
"Gedurende de beurs zijn er tal van bestemmingen die diverse routes presenteren", vertelt organisator Stefan Maas. "Ook hebben we fietsexposanten met allerlei mooie fietsen, er zijn presentatiemarkten en ga zo maar door. Bezoekers hebben ook gratis toegang tot een e-bike experience, het testevent voor e-bikes."

PELGRIMSTOCHTEN

Extra aandacht is er dit jaar voor pelgrimstochten. "Die zijn al jaren populair. We zien dat veel mensen naar Santiago of naar Rome willen wandelen, dus die tochten willen we dit jaar extra in het zonnetje zetten. Vandaag organiseren we ook lezingen over pelgrimstochten."
Volgens Maas wordt fietsen en wandelen steeds populairder. "Er zijn veel fietsers en wandelaars en vaak zijn ze ook boven de 40 jaar oud. Die groep zien we nog steeds groeien."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.