RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Slachtoffer ongeluk A27 Eemnes: "Ik werd rechts ingehaald"

EEMNES - De automobilist die tegen een viaduct op de A27 is gebotst, schrok van een medeweggebruiker die hem rechts inhaalde. Dat zegt de man tegen RTV Utrecht. Het verkeersongeluk gebeurde gisteravond bij Eemnes.

Het slachtoffer was naar eigen zeggen rond 22.15 uur onderweg naar Almere, waar hij woont. Terwijl hij op de cruise control een auto inhaalde zag hij achter zich de koplampen van een andere auto opdoemen, schrijft hij naar aanleiding van een nieuwsbericht van vanmorgen.


RECHTS INHALEN

"Na richting te hebben aangegeven wilde ik terug naar de rechterrijstrook en zag tot mijn schrik dat de auto die eerst achter mij zat mij nu rechts kwam inhalen", zegt de Almeerder. "Ik wilde terug naar de linkerrijstrook om een ongeluk te vermijden en raakte hierdoor de macht over het stuur kwijt, raakte aan het slingeren en eindigde op de vangrail tegen de betonnen brugpijler bij de afslag Huizen aan."

De man wist zelf de auto aan de passagierskant te verlaten en waarschuwde de hulpdiensten. Een dag later vertelt hij aan RTV Utrecht dat hij een hoofdwondje en wat spierpijn heeft opgelopen. De zwaar beschadigde auto zal total loss worden verklaard, verwacht de Almeerder. "Al met al ben ik blij dat ik het er levend en slechts licht gewond vanaf heb gebracht."


'HUFTERS'

De andere automobilist waar het slachtoffer over schrijft zou zijn doorgereden. "Ik hoop dat die de schrik van zijn of haar leven heeft gehad", zegt hij. De Almeerder zegt op het traject langs Eemnes vaker 'hufters' te zien. "Het maakt ze niet uit of ze rechts of links inhalen, als ze maar lekker snel kunnen doorrijden. Ze hebben geen idee wat ze met dit rijgedrag kunnen veroorzaken."

Het slachtoffer laat weten dat hij de getuigen van het ongeluk dankbaar is dat zij de politie hebben verteld wat ze hebben gezien. De politie kan de lezing van de man desgevraagd niet bevestigen. Het onderzoek naar het verkeersongeluk is nog in volle gang.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -