RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Hoofd opleidingen Lee weg bij FC Utrecht

UTRECHT - Hoofd opleidingen Henny Lee vertrekt na dit seizoen bij FC Utrecht. Lee is dan zeven jaar werkzaam geweest bij de eredivisionist. De geboren Utrechter volgde in 2011 Koos van Tamelen op.

Zowel FC Utrecht als Lee benadrukken dat het afscheid in goed overleg plaatsvindt. "Na diverse gesprekken met elkaar te hebben gevoerd, zijn we samen tot de conclusie gekomen dat het voor beide partijen nu tijd is voor een nieuwe uitdaging, en frisse wind", zegt directeur voetbalzaken Jordy Zuidam.

Toen Lee aantrad kreeg als opdracht de opleiding van FC Utrecht naar een hoger niveau te tillen. Gezien het aantal spelers dat in die periode is doorgebroken, is hij geslaagd. "Na de in 2011 meegekregen doelstelling te hebben gerealiseerd, is het voor mij nu tijd voor een nieuwe sportieve uitdaging", zegt Lee dan ook.

Wat die nieuwe uitdaging wordt is nog onduidelijk, stelt de voormalig trainer van onder meer Spakenburg en DOVO. "Dat kan hoofd opleidingen zijn, maar ook technisch manager of hoofdtrainer. Ik neem de tijd."Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht