RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Gezondheid kandidaat-raadslid Wim Oostveen "bijzonder zorgelijk"

UTRECHT -

Het gaat niet goed met Wim Oostveen, kandidaat-raadslid van Stadsbelang Utrecht. Hij heeft kanker en zijn medische toestand is "bijzonder zorgelijk", schrijft de partij in een persbericht.

Daarom is Oostveen niet langer kandidaat om in de Utrechtse gemeenteraad te komen. "Zijn gezondheid gaat dermate hard achteruit, dat hij zijn laatste energie wil richten op zijn gezin." Over precies twee weken zijn de verkiezingen.

"Toen Wim mij belde wist ik eigenlijk al wel hoe laat het was", zegt lijsttrekker Cees Bos. "Natuurlijk moet hij zich richten op zijn gezin en niet op de verkiezingen. We wensen Wim en zijn gezin enorm veel sterkte om waardig afscheid te kunnen nemen."

De vastgoedondernemer stopte in 2016 al met zijn werk als gemeenteraadslid omdat er een schijn van belangenverstrengeling was. Zijn vastgoedbedrijf Ovast was betrokken bij meerdere nieuwbouwprojecten en grondaankopen en in zijn rol als bestuurder zou hij daar invloed op kunnen hebben.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -