RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Vluchtwagen liquidatie Badloe gestolen in Odijk

NIEUWEGEIN/ODIJK -

De vluchtwagen die werd gebruikt na de moord op Adjai Badloe in Nieuwegein was drie maanden eerder gestolen in Odijk. Dat heeft de rechtmatige eigenaar van het voertuig aan RTV Utrecht verteld. Politie en justitie onderzoeken nog waar de zwarte Seat León tussen de diefstal en de liquidatie is geweest.

Badloe werd op 28 november voor zijn huis doodgeschoten. De daders gebruikten de Seat om zich uit de voeten te maken. Op een parkeerplaats in Vleuten, vlakbij de A2, stapten ze over in een andere auto. De Seat werd in brand gestoken en ging in vlammen op.

Over de liquidatie in Nieuwegein diende vanmorgen een pro-formazitting bij de rechtbank in Arnhem. Reza J. uit Amsterdam en Denzel D. uit Amstelveen staan onder meer terecht voor het doodschieten van Badloe en het vernielen van de gestolen Seat. Op 31 mei wordt hun zaak inhoudelijk behandeld. De eigenaar van de Seat hoopt het verlies van zijn wagen op de verdachten te verhalen.

Opmerkelijk genoeg was het niet voor het eerst dat dieven de auto hadden meegenomen. Ruim vier jaar geleden verdween de Seat al eens. Na bijna een jaar werd hij teruggevonden in Noord-Brabant. Toen waren er geen aanwijzingen dat het voertuig was ingezet om een misdrijf te plegen.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -