RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Protest om bouw zwembad Bilthoven: "Wethouder loopt voor de muziek uit"

1/2
BILTHOVEN -

In Bilthoven wordt vanmiddag de start van de bouw van het nieuwe zwembad gevierd, maar gebruikers van het bad zijn het daar niet mee eens. Ze vinden dat de plannen van de gemeente niet deugen.

Direct na de opening organiseren de gebruikers een persconferentie waarin ze uitleggen waarom de plannen niet kloppen. Volgens voorzitter Robert Havekotte van waterpoloclub BZC Brandenburg is het nieuwe bad te klein en is de temperatuur te hoog om veilig waterpolo te kunnen spelen.

Havekotte vindt het raar dat de starthandeling van de bouw wordt gedaan voordat de plannen voor het bad definitief zijn. "De gemeenteraad moet er nog over vergaderen. Daarnaast is de vergunning pas net verleend, dus daar is ook nog geen definitief besluit over want mensen kunnen nog bezwaar aantekenen. De wethouder loopt dus wat voor de muziek uit, maar dat heeft vast met de gemeenteraadsverkiezingen te maken."

De gemeente De Bilt zegt dat de starthandeling vanmiddag gewoon doorgaat. Het besluit is genomen.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -