RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Labyad op tijd fit voor thuisduel tegen Vitesse

1/3
UTRECHT - Zakaria Labyad is er zondag weer bij, als FC Utrecht in de eredivisie aantreedt tegen Vitesse. De aanvaller ontbrak de laatste twee duels, tegen FC Twente en PSV, vanwege een liesblessure. FC Utrecht treft zondag een rechtstreekse concurrent in de strijd om de vierde plaats. Vitesse staat drie punten onder FC Utrecht op de zesde plaats.


JOOSTEN

Trainer Jean Paul de Jong meldde verder dat Patrick Joosten bijna klaar is om weer bij het eerste aan te sluiten. "Hij heeft deze week 60 minuten gespeeld met Jong FC Utrecht. De bedoeling is dat hij binnenkort 90 minuten meedoet."


ASTORI

In de aanloop naar de wedstrijd tegen Vitesse gingen bij FC Utrecht de gedachten ook even terug naar David di Tommaso. Het overlijden van de Italiaanse voetballer Davide Astori van Fiorentina raakte trainer Jean Paul de Jong, aanvoerder van FC Utrecht ten tijde van het overlijden van Di Tommaso, stevig. "Ja, dan komt dat wel weer even boven. Dat was een emotionele tijd."

TROUPÉE
FC Utrecht-verdediger Giovanni Troupée ontving deze week een uitnodiging voor Oranje O19. Eerder werd hij al geselecteerd voor Curaçao. De keuze is aan Troupée, stelt De Jong. "Gio is wijs genoeg om dat zelf te beslissen, dat moet hij niet aan mij vragen. Omdat het een gevoelskwestie is, moet hij zoiets met zijn familie bespreken."
Troupée zelf liet weten de beslissing nog niet te hebben genomen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht