RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Drukte rond Utrecht en Amersfoort, files op de A28

UTRECHT/AMERSFOORT -

Het was vanavond druk op de wegen rond en in Utrecht en Amersfoort. Door een dodelijk ongeluk eerder vandaag is de A28 tussen Utrecht en Amersfoort bij Leusden-Zuid gedeeltelijk afgesloten, waardoor veel file ontstond. Naar verwachting is de weg pas vannacht om 04:00 uur vrij.

Een vrachtwagen botste rond 10.00 uur vanochtend op de pijler van een viaduct. De chauffeur kwam daarbij om het leven. Het verkeer kan weer passeren over twee rijstroken, maar vanwege een oliespoor en herstelwerk houdt Rijkswaterstaat één rijstrook en de afrit Leusden voorlopig afgesloten.

Op de N227 tussen Wijk bij Duurstede en Amerfoort kwamen weggebruikers ook in de file terecht. Bij de afrit Den Treek stond zo'n twee kilometer, waardoor de vertraging opliep tot tien minuten.

In Amersfoort was de avondspits ook fors. Volgens weggebruikers stond de binnenstad vast, ook op plaatsen waar op andere momenten prima doorgereden kan worden. Op de Groene Zoom in Leusden kon het verkeer ook slecht doorrijden.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -