RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

RTV Utrecht-presentator Marco Geijtenbeek genomineerd voor NL Award

PROVINCIE UTRECHT - RTV Utrecht-presentator Marco Geijtenbeek is genomineerd voor een NL Award. Hij maakt kans op de prijs in de categorie 'jong talent' als presentator van onder andere UIT!, UOnline en UVandaag.

De 24-jarige Geijtenbeek deed ook live verslag van de aankomst van de panda's Wu Wen en Xing Ya op Schiphol en de tocht naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen. De live uitzending van UVandaag, die ter gelegenheid van deze gebeurtenis was omgedoopt tot UPandaag, werd door duizenden mensen bekeken.


GENOMINEERDEN

In de categorie 'jong talent' neemt het RTV Utrecht-gezicht het op tegen Karlijn Houterman van Omroep Brabant. Zij bedient de sociale platformen als Twitter, Facebook en WhatsApp in haar continue zoektocht naar het nieuws. Ook Loes Wielheesen van RTV Oost is genomineerd. Als mojo-verslaggever in de regio Noordoost Twente publiceert zij vooral op een Facebookpagina specifiek voor de regio.

De Awards zijn de jaarlijkse prijzen voor de beste producties van regionale omroepen. Op 4 april worden de winnaars bekendgemaakt.

Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Nieuwsoverzicht