Spakenburg zes punten los na zege op Jong Groningen

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg staat steviger aan kop van de derde divisie zaterdag. De Blauwen versloegen Jong FC Groningen met 2-1 en zagen directe concurrent Jong Almere City verliezen bij DOVO. Hierdoor is het verschil met de nummer twee opgelopen naar zes punten.
Alle doelpunten vielen in de eerste helft. Op aangeven van Kees Tol wist Barry Beijer knap raak te koppen via de binnenkant van de paal. Tien minuten later was het alweer gelijk toen David Browne profiteerde van Spakenburgs geklungel, maar Philip Ties wist al snel de orde te herstellen. Hij zorgde voor een 2-1 ruststand in het voordeel van de Blauwen.
In de tweede helft stond Spakenburg toe dat de Groningse beloften de aanval zochten, maar de Noorderlingen deden daar niet heel veel mee. De ploeg van trainer John de Wolf hield stand en trok de 2-1 over de streep.
26' Barry Beijer [0-1]
35' David Browne [1-1]
38' Philip Ties [1-2]
Voor alle uitslagen uit de derde divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.

Philip Ties: "Omstandigheden waren heel moeilijk, dat is heel jammer"