IJsselmeervogels onverdiend onderuit tegen VVSB

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - IJsselmeervogels heeft op eigen veld tegen de verhoudingen in verloren van VVSB. In het duel in de tweede divisie gingen de bezoekers er met een 2-0 zege vandoor.
IJsselmeervogels was de gehele wedstrijd de bovenliggende partij. Het kreeg verschillende kansen maar het vergat te scoren. VVSB was op De Westmaat effectiever. Met nog 20 minuten te spelen wist Tommy Bekooy de ban te breken en de 1-0 op het scorebord te zetten. Met nog drie minuten te spelen besliste Guido Pauw de wedstrijd door de 2-0 eindstand op het scorebord te zetten. In het duel raakte Yannick Cortie geblesseerd aan zijn knie. Het is nog de vraag hoelang hij uit de roulatie is.
70' Tommy Bekooy [0-1]
87' Guido Pauw [0-2]
IJsselmeervogels staat in de tweede divisie op de achtste positie.
Voor alle uitslagen uit de tweede divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.

Willem Leushuis:"Hun keeper was de beste man"