250.000 reizigers vandaag gratis met de trein

UTRECHT - Zo'n 250.000 reizigers hebben vandaag gratis gereisd met het Boekenweekgeschenk van schrijver Griet op de Beeck. Sommige reizigers werden verrast door de auteur, die in de trein voorlas uit haar boek en de boeken signeerde.
Op vertoon van het boek Gezien de feiten was een treinreis vandaag gratis. De poortjes gingen open met de barcode in het boek.
De schrijfster reisde mee tussen Amsterdam en Utrecht, Utrecht en Alkmaar en Alkmaar en Amsterdam. Daar ontmoette zij treinreizigers en signeerde het boekenweekgeschenk.
Op de Beeck was opgetogen om al die mensen met haar boek in de trein te zien. "Al die reizigers met mijn boekenweekgeschenk in de trein, dat is pas echt ongelooflijk. Dat het boek tot zoveel moois kan leiden, is voor mij een groot geschenk."
Gratis reizen met het boekenweekgeschenk kan traditioneel op de laatste dag van de Boekenweek. Wie in deze actieweek voor 12,50 euro aan Nederlandse boeken heeft gekocht krijgt het werkje mee. Met de actie is een eind gekomen aan de 83e Boekenweek. Thema dit jaar was natuur.

Op de Beeck reist mee met Boekenweekgeschenk

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.