Zoektocht: welke lieve jongen gaf Esmee een reuzenpanda?

© Facebook NS
AMERSFOORT - De 3-jarige Esmee is met haar moeder op zoek naar een gulle gever die haar een enorme panda cadeau heeft gedaan op station Amersfoort. Ze is zo intens blij met de knuffel dat ze de donkerblonde jongen van ongeveer 24 á 25 jaar nog graag een keer wil bedanken.
De kleuter was op 13 februari samen met haar oma Sonja op pad toen ze op het station de knuffel zag. "Esmee is gek op panda's, iedere avond kruipt ze met een pandaknuffel in bed. Dus toen zij een jongen met deze mega-panda zag lopen, rende ze gelijk op hem af om te vragen of ze de panda even mocht aaien'", aldus haar moeder op de Facebookpagina van de NS.
De jongen was zo onder de indruk van de kleine pandaliefhebber dat hij haar de knuffel gaf. Hij moest eerst wel even een belletje plegen naar zijn vriendin omdat de knuffel eigenlijk een cadeautje voor haar was. "Esmee was door het dolle heen", aldus haar moeder.
De zoektocht is een maand geleden begonnen op Facebook en Twitter, maar de jongen is nog niet gevonden. "De vriendin van deze held werkt op een kinderdagverblijf en hij pakte de trein naar Zwolle, dus hij woont misschien ergens ten noorden van Amersfoort", aldus de moeder van Esmee.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.