Voorarrest verdachte zedenmisdrijf Breukelen verlengd

BREUKELEN - Een 45-jarige man uit Nieuwkoop die afgelopen zaterdag werd aangehouden in verband met een ernstig zedenmisdrijf in Breukelen, blijft langer vastzitten. De rechter-commissaris heeft het voorarrest met 14 dagen verlengd. Inmiddels zijn er meerdere tips binnengekomen over de zaak.
Een vrouw uit Breukelen werd donderdagochtend 15 maart slachtoffer van het misdrijf dat onder meer plaatsvond bij de Kanaaldijk West. Ze werd omstreeks 09.15 uur door de verdachte benaderd.
Wat er precies is gebeurd, wil de politie nog niet naar buiten brengen. Maar toen zij aangifte had gedaan, begon de recherche gelijk een grootschalig sporenonderzoek.

NIEUWER TER AA

De politie deed ook uitgebreid onderzoek in een recreatiegebied aan de Bosdijk in Nieuwer ter Aa, vijf kilometer verderop. Naar aanleiding van spullen die daar werden gevonden, is de verdachte aangehouden. De vrouw wist bovendien een gedetailleerd signalement van hem te geven.
De politie komt graag in contact met mensen die de man en vrouw hebben gezien op de Bosdijk en op de West Kanaaldijk. Ook zoekt de politie getuigen die daar tussen 9.00 en 10.00 uur een grote auto met een grijs/groene open laadbak hebben gezien.
De verdachte zit in volledige beperkingen en mag alleen contact hebben met zijn advocaat.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.