RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Ruim 310 kilometer file door regen

UTRECHT - Het verkeer heeft vanmorgen te maken met veel vertragingen en langere files. Doordat er veel regen valt houden automobilisten meer afstand waardoor opstoppingen langer worden en de vertraging fors oploopt. Ook ongelukken en andere incidenten leiden vanmorgen tot meer files.

Het is onder meer druk op de A2. Tussen Maarssen en knooppunt Holendrecht staat 12 kilometer file. Ook bij Nieuwegeiin, Vianen en Everdingen loopt het verkeer vast. Verder is het druk op de A12 bij De Meern en Harmelen en op de A28 bij Amersfoort Vathorst.

Bij Nieuwegein moesten de hulpdiensten uitrukken voor een automobilist die met pech stil was komen te staan op de A2. Bij knooppunt Rijnsweerd was iets vergelijkbaars aan de hand.

Op het het drukste moment stond er volgens de VerkeersInformatieDienst ruim 310 kilometer aan snelwegfile en daarmee behoort deze donderdagochtend tot de drukste donderdagochtendspits van dit jaar. Op plek 2 staat de donderdagochtend van 8 maart met 269 kilometer snelwegfile. Ook toen was vooral de regen de boosdoener.

Het is niet de drukste ochtendspits van dit jaar. De ochtenden van 16 januari en 13 maart waren drukker. Toen stond er respectievelijk 374 kilometer en 395 kilometer aan snelwegfiles. Ook toen regende het flink.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -