RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

OM: Verdachte zedenmisdrijf Breukelen verkrachtte slachtoffer herhaaldelijk

BREUKELEN -

De verdachte van een zedenmisdrijf in Breukelen heeft zich volgens het OM schuldig gemaakt aan verkrachting en vrijheidsberoving door middel van een wapen. Dat maakte het Openbaar Ministerie zojuist bekend.

De 45-jarige man uit Nieuwkoop is vorige week al aangehouden in zijn woonplaats. De Zuid-Hollander wordt ervan verdacht dat hij op donderdagochtend 15 maart het slachtoffer, een meerderjarige vrouw uit Breukelen, op de Kanaaldijk West in Breukelen heeft bedreigd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. De vrouw is daarna onder dwang door de verdachte per auto naar verschillende locaties verplaatst. Het OM verdenkt de man ervan het slachtoffer meerdere keren te hebben verkracht. Na enkele uren werd de vrouw vastgebonden achtergelaten. Met hulp van passanten waarschuwde ze vervolgens de politie.

Na onderzoek, onder meer op een recreatieterrein bij Nieuwer ter Aa, kwam de recherche de verdachte op het spoor en kon hij worden aangehouden. Hij is woensdag 21 maart voorgeleid aan de rechter-commissaris en zit vast. Het onderzoek loopt nog steeds.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -