Politie heeft beelden van moordenaar Reduan

UTRECHT - De politie heeft beelden van de moordenaar van Reduan B. Volgens de Telegraaf is gefilmd hoe de man toegang kreeg tot het kantoor van de broer van kroongetuige Nabil. Het OM bevestigt dat er beelden zijn.
Het slachtoffer is de broer van kroongetuige Nabil B. uit Utrecht, die verklaringen heeft afgelegd tegen de zogeheten Mocro-maffia. Het incident gebeurde gisterochtend rond 9.00 uur bij de NDSM-werf in de hoofdstad. De man had een sollicitatiegesprek voor zichzelf geregeld bij het bedrijfje. Reduan B. wilde volgens het OM geen strenge beveiliging en had geen strafblad.
Nabil B. werd vorige week door het OM gepresenteerd als kroongetuige. Hij staat terecht in de zaak van de zogenoemde vergismoord in Overvecht. In januari 2017 werd Hakim Changachi doodgeschoten bij een flat in Overvecht, maar de kogels waren eigenlijk voor iemand anders bedoeld.
Nabil is gaan verklaren omdat hij vreest voor zijn eigen leven en spijt heeft van zijn acties. Dat hij gaat praten leidt mogelijk tot onrust in de zogeheten Mocro-Maffia. Bakkali heeft mogelijk veel informatie die kan leiden tot de opsporing en berechting van criminelen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.