Dutch Comic Con in Utrecht van start gegaan

UTRECHT - Duizenden liefhebbers van stripboeken, stripsverfilmingen, tv-series, sciencefiction, fantasy en games kunnen dit weekend weer hun lol op in de Jaarbeurs Utrecht. De Dutch Comic Con wordt dit jaar voor de vierde keer gehouden.
Tijdens de beurs komen meerdere beroemdheden langs voor foto- en handtekeningensessies. Een van de blikvangers is Dwight Schultz, bekend als Murdoch uit The A-Team. Ook Zack McGowan (The 100), Mark Ryan (Black Sails) en Emilie De Ravin (Once Upon A Time) zijn aanwezig.
Ook in Utrecht is de Nederlandse regisseur Roel Reinié. Hij regisseerde recent de nieuwe film Redbad. Acteurs Egbert-Jan Weeber, Britte Lagcher en Lisa Smit komen over hun rol vertellen en bezoekers krijgen alvast een voorproefje van de film die eind juni uitkomt.
Overigens waarschuwde de politie gisteren om geen (nep)wapens mee te nemen naar de beurs. Wie dat toch doet, dreigt in de boeien geslagen te worden. "Iedereen moet zich houden aan de regels van de Nederlandse Wapenwet, ook de (super)helden", zegt de politie.
Vorig jaar kwamen er bijna 32.000 mensen af op Dutch Comic Con.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.