Deze week in het nieuws: coalitie-onderhandelingen en een ernstig ongeluk op de A27

PROVINCIE UTRECHT - Zoals elke week ook deze zaterdagavond weer een overzicht van de meest gelezen artikelen van de afgelopen dagen. Deze week: een auto die over de kop vloog op de A27, de coalitiebesprekingen in onze eigen RTV Utrecht pluche-peiler en verdrietig nieuws vanuit Polsbroek, waar een man uit 's Gravenzande om het leven kwam bij een ongeluk.
1. Gewonde door ernstig ongeluk op A27 bij Lunetten
Heftige beelden vanaf de A27 in Utrecht. Bij knooppunt Lunetten gebeurde vorig weekend een ongeluk met drie auto's. Een van de auto's sloeg door de botsing zelfs over de kop. De ravage op de weg was enorm. Een persoon raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.
2. De RTV Utrecht pluche-peiler
De campagnes zijn achter de rug en de stemmen zijn (opnieuw) geteld. En dus is het tijd voor de volgende stap: het vormen van nieuwe college's. In Utrecht werken 25 gemeenten aan een nieuw college van burgemeester en wethouders. Een spannende tijd, want wie bestuurt de komende vier jaar de gemeente? Het blijkt een vraag waar veel mensen antwoord op willen weten, want onze RTV Utrecht pluche-peiler wordt veel gelezen deze week. In het bericht houden we je ook de komende dagen op de hoogte van alle ontwikkelingen en coalitiebesprekingen in de Utrechtse gemeenten.
3. Politie: geen vermoeden van misdrijf na vondst dode persoon in auto Polsbroek
In Polsbroek werd zondag een auto gevonden met daarin het lichaam van een 25-jarige inwoner van 's Gravenzande. De auto lag in het water, maar het is onduidelijk wat er is gebeurd. Het lijkt erop dat de bestuurder een stuk door een weiland is gereden met de auto en daarna in het water is beland. Waarschijnlijk gaat het om een tragisch ongeluk, de politie gaat niet uit van een misdrijf.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.