Politie zoekt kleding moordenaar Reduan B.

© Politie Amsterdam
UTRECHT - De politie en het Openbaar Ministerie hebben beelden vrijgegeven van de man die verdacht wordt van de moord op Reduan B. De recherche is op zoek naar de kleren die hij bij de liquidatie zou hebben gedragen.
De verdachte en twee handlangers zijn afgelopen weekend gearresteerd. Het slachtoffer dat donderdagmorgen in Amsterdam werd doodgeschoten was de broer van Nabil B., de kroongetuige in een grote rechtszaak tegen de zogenoemde Mocro-maffia. Die zaak gaat onder meer over criminele afrekeningen en ander zwaar geweld in de onderwereld. Ook in Utrecht werden meerdere liquidaties gepleegd.
De politie vraagt of mensen die de kleding op de foto herkennen of zelfs hebben gevonden contact willen opnemen. Ook wil de recherche weten of er mensen zijn die denken de verdachte op de NDSM-werf te hebben gezien.
Verder is alle informatie over de vluchtauto van de moordenaars welkom. De zwarte Seat met kenteken 45-XK-SX werd eind januari gestolen in Nieuwegein en zou afgelopen woensdag rond 7.00 van Hilversum naar Amsterdam zijn gereden. Om 19.00 uur werd hij weer in Hilversum gezien. Donderdagmorgen werd de wagen in de buurt van het misdrijf achtergelaten. De recherche hoopt dat de Seat opduikt op beelden die andere weggebruikers met een 'dashcam', een videocamera op het dashboard, hebben gemaakt.
De politie zegt dat alle informatie anoniem kan worden doorgegeven via het speciaal daarvoor geopende telefoonnummer 06-57435079.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.