RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Politie laat bewegende beelden zien van man die Reduan B. doodschoot

UTRECHT -

De politie heeft vanavond in Opsporing Verzocht bewakingsbeelden vrijgegeven waarop is te zien dat Shurandy S. het bedrijf van Reduan B. in Amsterdam binnenloopt. Laatstgenoemde werd op zijn werk geliquideerd omdat zijn Utrechtse broer Nabil kroongetuige is .

Shurandy S. is inmiddels aangehouden. Op de beelden is zijn gezicht daarom geblurd. De politie laat hem toch zien omdat in het onderzoek nog veel vragen zijn.


MEER DADERS

Justitie gaat er namelijk vanuit dat nog veel meer mensen betrokken zijn bij de zaak. Inmiddels zijn er vier aanhoudingen verricht. De dader en zijn handlangers hebben vermoedelijk na de moord hun kleding weggegooid. S. droeg opvallende Nike-schoenen en een glimmend jack. Hij heeft dat mogelijk weggegooid en de politie is naar deze kleding op zoek.

Ook willen mensen nog weten of getuigen S. en zijn handlangers hebben gezien op de plek van de moord, bij de NDSM-werf in Amsterdam-Noord.


BROER VAN NABIL

De doodgeschoten Reduan B. is de broer van Utrechter Nabil, die een week eerder door het Openbaar Ministerie naar voren werd geschoven als kroongetuige in de zogenoemde Mocro Maffia-zaak. De criminelen zouden verantwoordelijk zijn voor een reeks liquidaties in Amsterdam en Utrecht.

Reduan zat niet in de criminaliteit. Na de moord zijn enkele Haagse familieleden van kroongetuige Nabil Bakkali in veiligheid gebracht.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -