RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Chaos op A2: motor klapt op openslaande deur, twee vrouwen gewond

1/2
BREUKELEN -

Op de A2 ter hoogte van Breukelen is tijdens de avondspits een heftig ongeluk gebeurd. Twee vrouwen die op een motor zaten zijn daarbij gewond geraakt.

De motor, die werd bestuurd door een 25-jarige vrouw, reed tussen rijen auto's door die stilstonden in een file. Opeens zwaaide één van de autodeuren open ter hoogte van Breukelen. De bestuurder wilde midden op de snelweg een bestuurderswissel doen.

De motor klapte op die deur en kwam ten val. Niet alleen de motorrijdster, ook de 19-jarige vrouw die achterop het voertuig zat raakte gewond. Beide vrouwen zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht.


FILE

Als gevolg van het ongeluk ontstonden nog langere files. Drie van de vijf rijstroken werden afgesloten door de hulpdiensten. In de richting van Utrecht stond zo'n dertien kilometer file en de vertraging was meer dan een halfuur.


RODE KRUIZEN GENEGEERD

De politie van Stichtse Vecht schrijft op Twitter dat veel automobilisten de rode kruizen die aangeven dat de rijstroken verboden terrein zijn. Dat kan leiden tot levensgevaarlijke verkeerssituaties.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -