RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Politie arresteert dronken man met mes in Veenendaal

VEENENDAAL - De politie Veenendaal heeft gisterenavond rond 18.15 uur een dronken man gearresteerd aan de Scheepjeshof in Veenendaal. Volgens de politie gedroeg de man zich vreemd en zwaaide hij met een mes.

Meerdere agenten gingen op de melding af. Eén agent die zich op dat moment in een snackbar bevond, 'want patatdag', liet zijn bestelling achter en haastte zich naar het plein. "Op het moment dat hij met zijn handen naar het mes bewoog, besloten de agenten de man direct te overmeesteren en aan te houden", schrijft de politie op Facebook.

De politie is benieuwd welke verklaring de man in nuchtere toestand heeft voor zijn gedrag. Het is onduidelijk welke straf hem boven het hoofd hangt, maar de verdachte heeft het zichzelf niet makkelijk gemaakt. "Daarbij zal bovendien rekening gehouden worden met het feit dat de verdachte in de politiecel zijn natuurlijke behoefte deed, in plaats van te vragen of hij naar het toilet mocht."

De agent die halsoverkop de snackbar verliet kon uiteindelijk alsnog zijn patatdag vieren. "Om misverstanden te voorkomen: de patat is uiteindelijk door andere collega's opgehaald en kon halfwarm worden opgegeten."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Nieuwsoverzicht