RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Alflen aan de slag als hoofdtrainer Helmond Sport

UTRECHT - Robby Alflen gaat komende zomer aan de slag als hoofdtrainer bij Helmond Sport. De 49-jarige Utrechter is de opvolger van Roy Hendriksen, die na twee seizoenen vertrekt bij de Brabantse eerstedivisieclub. Alflen ondertekent een contract voor twee jaar in Helmond.

"Voor mij was het duidelijk dat ik weer op eigen benen wilde staan als hoofdtrainer. Aan de gesprekken met Helmond Sport heb ik een erg goed gevoel overgehouden. Hierdoor was de keuze voor mij makkelijk en ga ik volledig voor deze mooie kans", liet Alflen weten.

Alflen speelde onder meer bij FC Utrecht en Ajax. Als trainer was hij vijf jaar werkzaam bij FC Utrecht, waaronder een seizoen als hoofdtrainer. Vanaf januari 2016 fungeert hij als assistent-trainer bij Heracles Almelo.

Ex-trainer Leon Vlemmings trad begin deze maand in dienst bij Helmond Sport als directeur. Met de benoeming van Alflen laat hij zich nu meteen gelden. "Als volksjongen sluit Rob goed aan bij volksclub Helmond Sport en heeft hij een stukje gezonde brutaliteit dat we ook op het veld terug willen zien."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Nieuwsoverzicht