RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Tweede Utrechter aangehouden voor moord op Martin Kok

UTRECHT - De politie heeft een tweede man aangehouden die verdacht wordt betrokken te zijn bij de dood van misdaadblogger en ex-crimineel Martin Kok.

Op 8 december 2016 werd de 49-jarige Kok in zijn auto op de parkeerplaats van een seksclub in Laren doodgeschoten. De politie startte daarop direct een grootschalig onderzoek.

Vanmorgen is in Den Bosch een tweede verdachte, een 25-jarige man uit Utrecht, aangehouden. Ook hij wordt verdacht betrokken te zijn bij de dood van Kok

De politie zet het onderzoek voort en kan lopende het onderzoek geen verdere mededelingen doen. De verdachte zit in beperkingen, wat betekent dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat

Voor de liquidatie van Kok werd eerder de 24-jarige Zakaria A. uit Utrecht, alias de schietende pizzakoerier, aangehouden in de Penitentiaire Inrichting in Alphen. Hij zat daar vast voor vuurwapenbezit.

A. werd vorig jaar mei opgepakt in Overvecht voor betrokkenheid bij de liquidatie van Ranko Scekic op de Kretadreef. Bij een inval werden wapens gevonden.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Nieuwsoverzicht