RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Robin Pronk tot 2019 coach Jong FC Utrecht

UTRECHT - Robin Pronk is ook komend seizoen trainer van Jong FC Utrecht. Het contract met de oefenmeester is met één jaar verlengd.

Pronk werkt sinds 2011 bij FC Utrecht, aanvankelijk als trainer/coach van de O19. Sinds 2014 heeft hij de beloftenploeg onder zijn hoede. Hoewel die ploeg dit seizoen laatste staat in de Jupiler League, is FC Utrecht tevreden over het functioneren van de trainer.

Samen met het nieuwe hoofd opleidingen Jelle Goes moet Pronk eraan werken de doorstroom van talenten naar het eerste elftal te optimaliseren, schrijft FC Utrecht op de site. "Maar de uitdaging zal er dan ook in zitten de resultaten van de beloftenploeg te verbeteren", zegt directeur voetbalzaken Jordy Zuidam.

Die lijn is de afgelopen weken al ingezet. Van de laatste vijf duels in de Jupiler League won Jong FC Utrecht er drie. Desondanks zal de ploeg dit seizoen als laatste eindigen. Dat zal geen degradatie tot gevolg hebben, omdat er dit seizoen geen doorstroming plaatsvindt tussen Jupiler League en Tweede divisie.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht