Marion 'trouwt' haar Sander in Sissi-jurk, droomwens komt uit dankzij Woerdense ondernemers

WOERDEN - Het was de allergrootste wens van Marion uit Woerden: op de foto met haar Sander in een grote witte jurk. Gisteren ging haar wens in vervulling dankzij ondernemers uit Woerden.
Marion is verstandelijk beperkt en een rechtsgeldig huwelijk is voor haar niet aan de orde. In plaats daarvan wilde ze daarom dolgraag op de foto in een Sisi-jurk. Een wens die ze al jaren had. Ze vertelde dat ook vaak aan haar begeleiders en één van hen besloot een brief te sturen naar Kerstwens Woerden, een groep ondernemers in Woerden die allerlei wensen vervult.
"Toen kwam deze wens binnen, in een brief van haar begeleider", blikt Gineke van Kesteren van Kerstwens Woerden terug. "Ze schreef: Marion heeft al vijftien jaar verkering met Sander. En eigenlijk wil ze heel graag een keer in een Sissy-jurk op de foto met Sander." Dat leek de ondernemers wel wat en ze besloten zelfs een stapje verder te gaan en Marion de dag van haar dromen te geven.
Van de trouwringen, bruidsjurk en het bruidsboeket tot de tuktuk om het bruidspaar te vervoeren en een trouwambtenaar. Alles werd geregeld voor het bruidspaar. En dus konden Marion en Sander gisteren in het bijzijn van vrienden en familie zeggen: "Ja ik wil!" Het ja-woord is symbolisch want het huwelijk is niet geldig. Maar dat maakt Sander en Marion niets uit. Zij zijn dolgelukkig.

Marion 'trouwt' haar Sander dankzij Kerstwens Woerden
Marion 'trouwt' haar Sander dankzij Kerstwens Woerden

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.