Veenendaal sluit winkelpand na drugsvondst

VEENENDAAL - Een winkelpand aan de Zandstraat in Veenendaal is door de burgemeester gesloten omdat er vermoedelijk drugs werden verhandeld. Dat meldt de gemeente.
In het pand zijn verschillende middelen gevonden, vermoedelijk gaat het om een behoorlijke hoeveelheid hard- en softdrugs, bedoeld voor de handel. Volgens de gemeente zijn ook verschillende overtredingen van de belastingwetgeving geconstateerd.
Burgemeester Zoon is tevreden: "Met deze georganiseerde actie laten we zien dat mooie resultaten geboekt kunnen worden als alle instanties integraal samenwerken tegen criminaliteit. Tegen drugshandel willen we als overheid stevig blijven optreden. Daar horen ferme maatregelen bij, zoals het sluiten van een pand. Ik kan, mag en wil dit soort activiteiten in Veenendaal niet tolereren. Laat dit maar een duidelijk signaal zijn naar diegene die zich bezighouden met dit soort praktijken."
Burgemeester Piet Zoon heeft besloten om het winkelpand gedurende het onderzoek voorlopig voor de duur van 10 dagen te sluiten. Met deze tijdelijke sluiting wil de gemeente Veenendaal een eind maken aan eventuele drugsgerelateerde activiteiten vanuit deze locatie.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.