Nieuwe aanhoudingen na mishandeling Leidsche Rijn

LEIDSCHE RIJN - De politie heeft vanmiddag twee nieuwe verdachten opgepakt na de mishandeling van een groep vrienden afgelopen weekend op Het Lint, in Leidsche Rijn. Eerder werden er vier verdachten aangehouden.
De drie jongens (18-20 jaar) waren in de nacht van zaterdag op zondag op de terugweg van een tentfeest. De verdachten (15-17 jaar) wilden een fiets 'lenen', wat de jongens weigerden. De vechtersbazen namen daar geen genoegen mee en deelden meerdere klappen uit. Ook werden de slachtoffers tegen hun hoofd geschopt. Ze liepen door de mishandeling onder meer gekneusde ribben op.
Agenten zochten direct na het incident naar de daders in de omgeving. Twee weggevluchte jongens, die voldeden aan het opgegeven signalement, konden in de omgeving worden aangehouden. Nog eens twee verdachten werden in het begin van de ochtend in hun woning opgepakt. Deze vier minderjarige jongens zijn verhoord. Twee van hen zitten nog vast.
Vanmiddag zijn nu nog eens twee verdachten opgepakt. Het gaat om een 17- en een 18-jarige verdachte. Zowel de verdachten als de slachtoffers komen uit de omgeving van Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.