Familie deelt foto's vermiste Soester Dénis Heinen

SOEST - De familie van de in Friesland vermist geraakte Dénis Heinen heeft foto's van hem verspreid. Ze hopen dat iemand de 26-jarige Soester nog heeft gezien, sinds zijn verdwijning gisterochtend.
Heinen verbleef samen met twee vrienden in een zeilboot in de haven van Franeker. De politie zocht vandaag in het water rondom de jachthaven en in de boothuizen. Daarnaast hield de politie een buurtonderzoek en is gekeken of er camera's in de buurt hangen die een glimp van de man hebben opgevangen.

ZOEKACTIE

De familie helpt vanaf de zijlijn volop mee met de zoekactie, laat zus Pauline van den Broek weten aan RTV Utrecht. "Twee van zijn broertjes en mijn ouders zijn in Friesland. Ze zijn net bijgepraat door de politie, maar er is nog niet veel te melden. Ze kunnen natuurlijk niet veel doen, behalve wachten. Mijn vriend en ik zijn thuis en proberen het zo veel mogelijk in het nieuws te krijgen en op Facebook te verspreiden."
"We hebben nu zelf foto's naar buiten gebracht", aldus Van den Broek. "Mensen die aan het zoeken zijn vragen natuurlijk om foto's. We hopen dat mensen hem nog gezien hebben, ergens na de tijd dat hij vermist is geraakt. En als iemand hem gezien heeft hoop ik natuurlijk dat ze de politie bellen."

TIPS

De zoekactie is aan het begin van de avond gestaakt, omdat het te donker werd. Morgen gaat de zoektocht verder, meldt de
.
Mensen met tips of aanwijzingen over de verdwijning kunnen contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844, of anoniem via 0800-7000.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.