RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Familie vermiste Dénis Heinen start flyeractie in Franeker

1/3
SOEST -

De politie in Franeker zoekt vandaag verder naar de sinds zondagochtend vermiste Soester Dénis Heinen. De familie van de 26-jarige man is in Friesland, ze hangen flyers op in de hoop dat iemand hem herkent van de foto.

Heinen verbleef afgelopen weekend samen met twee vrienden in een zeilboot in de haven van Franeker. Zondag verdween hij, waarna een zoekactie is opgestart. De politie zocht gisteren in het water rondom de jachthaven en in de boothuizen. Daarnaast hielden ze een buurtonderzoek en is gekeken of er camera's in de buurt hangen die een glimp van de man hebben opgevangen.

Volgens zus Pauline van den Broek is er minstens één camera in de buurt die de goede kant op stond gericht, maar het is de vraag of de beelden bruikbaar zijn door de duisternis. De familie is naar Friesland gegaan om te doen wat ze kunnen. "Op dit moment zijn we flyers aan het verspreiden in Franeker, op drukke punten zoals supermarkten", meldt ze vanmiddag aan RTV Utrecht.

De politie zoekt ondertussen verder op het water in de jachthaven van Franeker, meldt het Friese korps. Daarnaast wordt het buurtonderzoek in de omgeving voortgezet.


SIGNALEMENT

De vermiste Heinen droeg op het moment van zijn verdwijning een rood vest met capuchon, een lichte spijkerbroek met gaten en een zwarte pet. Hij is 1,80 meter lang, heeft een slank postuur, kort donkerblond haar en blauwe ogen.

Mensen met tips of aanwijzingen over de verdwijning kunnen contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844, of anoniem via 0800-7000.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -