RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Pet gevonden van vermiste Dénis, zoektocht gaat verder met duikers, sonarboot en speurhond

1/4
SOEST/FRANEKER -

In Friesland wordt vandaag opnieuw gezocht naar de vermiste Dénis Heinen uit Soest. Zijn pet werd teruggevonden in de jachthaven van Franeker maar de 26-jarige man zelf is nog altijd spoorloos.

In Franeker wordt vandaag door duikers van de marine met een onderwaterrobot gezocht. Ook wordt een sonarboot van de waterpolitie ingezet, een helikopter en een politiehond.

Dénis is sinds zondagochtend vermist in de jachthaven van de Friese plaats. Gisteren is vooral gezocht in de boothuizen. Ook zette de politie een team van vier duikers in. Op de boot waar Heinen het weekend doorbracht is sporenonderzoek verricht. Rond 18.00 uur stopte het onderzoek, zonder resultaat.

"Het meest aannemelijke scenario is dat hij te water is geraakt", aldus een politiewoordvoerder. "Vandaar dat daar volop wordt gezocht. Zolang hij niet gevonden is, kan het ook dat hij elders is. Er kijkt ook een rechercheteam naar deze zaak, zij zoeken naar andere aanwijzingen over waar hij zou kunnen zijn. We pakken fors uit. Alles is erop gericht om de familie zo snel mogelijk duidelijkheid te geven, waar de vermiste man nu is."Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -