RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Honderden motorrijders komen naar Mega Meeting in Veenendaal

1/3
VEENENDAAL -

Honderden motorrijders hebben zich vanmorgen verzameld bij de McDrive in Veenendaal voor de Wie Rijdt? Mega Meeting.

Al veertien jaar komen de motorrijders twee keer per jaar samen bij de McDonalds. Maar vorig jaar leek er een kink in de kabel te komen. Na klachten over geluidsoverlast en nachtelijke straatraces waren de motorrijders niet meer welkom. En dus leek er een einde te komen aan de jarenlange traditie.

Bo Krikke, van de Facebookgroep "Wie rijdt?!", besloot het over een andere boeg te gooien. Ze vroeg een vergunning aan en na goed overleg met de gemeente mocht het evenement vandaag toch doorgaan. En dat tot grote blijdschap van de motorliefhebbers. Het parkeerterrein stond vanmorgen dan ook al snel bomvol.

Om de boel in goede banen te leiden waren ook de politie en medewerkers van de gemeente aanwezig. Zij hielden een oogje in het zeil en controleerden of de bezoekers zich aan de afspraken hielden. Deelnemers waren vooraf gewaarschuwd dat er boetes zouden worden uitgedeeld aan mensen die te veel herrie maken. Ook wheelies en openbaar vuur was bijvoorbeeld niet toegestaan.

Het evenement verliep gemoedelijk en zonder incidenten. In de loop van de middag vertrokken de vele motorrijders weer huiswaarts.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -