Morgen nog warmer dan vandaag, buitenbaden open

PROVINCIE UTRECHT - Vandaag en morgen is het zonovergoten lenteweer met zomerse temperaturen. Vandaag wordt het 25 tot 26 graden en morgen is het nog een graadje warmer!

AMERSFOORT

Wie op zoek is naar verkoeling kan op meerdere plekken in onze regio terecht. Het Bosbad Amersfoort is bijvoorbeeld vanaf vandaag voor het eerst dit seizoen weer open. Het zwembad is om 10.00 uur geopend en wie wil komen zwemmen kan tot 18.00 uur terecht.
Het water is nog vrij koud, dus hou je kinderen goed in de gaten!
Bosbad De Vuursche

BAARN

Ook bosbad De Vuursche in Baarn is open - een week eerder dan gepland - van 11.00 uur tot 17.00 uur. Maar koukleumen zijn daar niet aan het goede adres, waarschuwt het bad op Facebook: "Het water is nog vrij koud, dus kom je met kinderen, houd ze dan goed in de gaten! Ons bad wordt verwarmd met zonnecollectoren en zo'n betonnen bak in de grond warmt maar langzaam op..."

MONTFOORT

Ook in het Knopenbad in Montfoort kan al buiten worden gezwommen. Daarnaast weten ook veel mensen de Maarsseveense Plassen en het Henschotermeer weer te vinden.

HENSCHOTERMEER

Wie met dit zonnige weer naar het Henschotermeer wil, hoeft nog geen entree te betalen. Het betalingssysteem van de nieuwe exploitant werkt nog steeds niet.

SCHOOL

Niet iedereen was vandaag in de gelegenheid lekker naar buiten te gaan. Veel mensen moesten natuurlijk gewoon werken, of naar school. Zo ook de leerlingen van scholengemeenschap 't Atrium in Amersfoort.
Ik ga liever naar buiten met mijn vrienden!
scholier uit Amersfoort
Een jongen baalt flinkt dat hij binnen moet zitten: "Normaal zou ik liever naar buiten met mijn vrienden, lekker gezellig voetballen, winkelen, jongenswinkelen snap je!"

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.