Bestuurder raakt te water in Wilnis en gaat ervandoor

© Petershotnews
WILNIS - Hulpdiensten hebben zondagochtend op de Oudhuijzerweg in Wilnis een auto uit het water gehaald. Er zat niemand meer in de auto, de bestuurder van de Audi TT bleek ervandoor te zijn gegaan.
De Audi raakte rond 6.15 uur te water, nadat de automobilist de macht over het stuur verloor. Vermoedelijk gebeurde dit met hoge snelheid. Op bewakingsbeelden zou te zien zijn dat de bestuurder een stoeprandje raakte, een brug op schoot en enkele meters verderop het water in werd gelanceerd.
Bestuurder raakt te water in Wilnis en gaat ervandoor
Het was voor de politie niet direct duidelijk dat iedereen al uit het voertuig was. Een agent sprong met kleren en al in het water om de deuren te openen en brandweerduikers zochten de omgeving af. Er werd niemand meer aangetroffen.

CAMERA'S

Het hele ongeluk is op bewakingscamera's vastgelegd. Daarop zou de bestuurder van het voertuig duidelijk te zien zijn en dankzij het kenteken is de eigenaar van de auto bekend. De politie roept de bestuurder op zich te melden, voordat de agenten onverwachts op de stoep staan.
© Petershotnews
© Petershotnews
© Petershotnews
Ook is te zien dat een zwarte auto die achter de verongelukte wagen reed is gestopt. Mogelijk zijn het vrienden van elkaar en de politie komt dan ook graag in contact met deze bestuurder.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.