RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Opnieuw auto bekrast van Vinkeveen

1/2
VINKEVEEN - Het was even rustig, maar weer is in Vinkeveen een auto bekrast. Maandagmiddag werd een voertuig voor de tweede keer in korte tijd toegetakeld in de Waterhoenlaan.

Vorige maand was het raak in de Patrijzenlaan. Daar werden tientallen auto's bekrast. "Ik had m'n auto net vier weken, dus doodzonde", zegt gedupeerde Renate Peul.


GLOEDNIEUWE MERCEDES

Haar gloednieuwe Mercedes is inmiddels gerepareerd, maar ze is nog steeds pisnijdig. "Ik heb voor ruim duizend euro schade. Nee, dat was geen klein krasje. Ze moeten gewoon met hun poten van andermans spullen afblijven."


CAMERA'S

Er hangen inmiddels camera's in de buurt en een van de gedupeerden heeft een beloning van 2000 euro uitgeloofd voor de tip die leidt tot de dader(s). Alles om de daders te pakken.

Renate: "Ik heb er ook echt gewoon geen woorden voor. Ik ben onwijs boos en ik hoop ook echt dat er aan het licht komt wie dit heeft gedaan."

De politie roept getuigen op zich te melden. Vermoedelijk heeft de bekrassing van gisteren niets te maken met de eerdere vernielingen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht