RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Woede om ramkraak Leidsche Rijn Centrum: "Maar ons krijg je niet klein"

UTRECHT - Boosheid enverontwaardiging vechten om voorrang na de ramkraak in Leidsche Rijn Centrum.Slechts twaalf uur na de feestelijke opening van het langverwachte winkelcentrum, sloegen vannacht vier mannen toe bij ICI Paris XL.

Hoewel het alarm afging, wistende criminelente vluchten. Naar verluidthebben zevoor zo'n tienduizend euro aan cosmetica-artikelen buitgemaakt. De ramkraak is gefilmd door bewakingcamera's.

Eenbericht over de ramkraak opde RTV UtrechtFacebookpagina leidt tot honderdenwoedende en verontwaardigdereacties. Veelbewoners van de regio Utrecht,Leidsche Rijners in het bijzonder, zijnblij met de komst van het tweede Utrechtse stadshart. Ze begrijpen niet waarom iemand dit doet.Er is ook verbazing overhet feitdatde daders hebben kunnen ontsnappen. "Je zou toch zeggen: bij zo'n spiksplinternieuw, eigentijds winkelcentrum moet het dat soort geboefte toch knaplastig worden gemaakt, blijkbaar gaat dat nog net zo makkelijk als bij elke andere winkel op de hoek", stelt Rob. Benny vreest het ergste. "Het wordt alleen maar erger. Wacht maar af", schrijft hij.

Ons krijg je niet klein"
Marian, via Facebook

Marian denkt ookaan de eigenaar en het personeel. "Ik wens hen veel sterkte, maar vooral kracht om de schouders te rechten en te zeggen of denken: maarons krijg je niet klein."

De politie bevestigt vooralsnogalleen dat er een ramkraak is geweest in Leidsche Rijn Centrum. Over de daders, de bewakingsbeelden en de buit, wil een woordvoerder nog niets kwijt.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -