RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Gestolen aangepaste fiets van Teun (8) is terecht

MAARSSEN - Het elektrische fietsjevan de gehandicapte Teun (8) uit Maarssen is terecht, meldt de politie. Afgelopen zondag gestolen werd het aangepaste rijwiel gestolen bij de plaatselijke hockeyclub MHV.

Hetfietsje is teruggevonden in de omgeving van het winkelcentrum Bisonspoor en het politiebureau. "Er isaangifte opgenomen en er zal door ons onderzoek gedaan worden naar de diefstal", aldus de politie, die iedereen bedankt voor de hulp en het medeleven.De MaarssenseTeunlijdt aaneen spierziekte en heeft daarom trapondersteuning nodig.Zij moederplaatste na de diefstal een emotioneleoproep op Facebook die meer dan 35.000 keerwerd gedeeld. "Onze stoere bink fietst graag tot de zomer lekker naar school. Nu is hij erg verdrietig dat zijn coole fiets is meegenomen", schreef ze.

Op een doneersite kwam naar aanleiding van het bericht ruim 3200 euro binnen voor een nieuw fietsje en een fietsenmaker in Utrecht liet weten dat hij wel een nieuwe wilde bouwen.

De moeder van Teun heeft op Facebook een update geplaatst waarin ze iedereen bedankt.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -