Sneijder speelt mee in afscheidswedstrijd Kuijt

© ANP
UTRECHT - Tal van grootheden uit binnen- en buitenland maken in De Kuip hun opwachting bij het officiële afscheidsduel van voormalig FC Utrecht-spits Dirk Kuijt. De oud-international beëindigde vorig jaar bij Feyenoord na het binnenhalen van de landstitel zijn professionele loopbaan. De inmiddels 37-jarige Katwijker wordt zondag in Rotterdam nog één keer in het zonnetje gezet, onder meer door ras-Utrechter Wesley Sneijder.
Ruim veertig (oud-)spelers van Feyenoord, Liverpool, Fenerbahçe en het Nederlands elftal zullen in De Kuip aantreden. Volgens de organisatie is het hoogtepunt van de "ruim twee uur durende voetbalbeleving" het afsluitende deel, waarin de Rotterdamse topclub in actie komt tegen 'Oranje'. Feyenoord zal worden gecoacht door bondscoach Ronald Koeman en het alternatieve Oranje wordt geleid door oud-bondscoach Louis van Gaal.
Naast Sneijder zullen de huidige internationals Memphis Depay en Ryan Babel in actie komen, net als de oud-internationals Arjen Robben, Robin van Persie, Rafael van der Vaart, Giovanni van Bronckhorst en Edwin van der Sar.
Feyenoord zal het eerst opnemen tegen een combinatieteam van Liverpool en Fenerbahçe.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.